wiebenik suzan

Wie ben ik

Mijn naam is Suzan Muller, ik ben alleenstaand moeder van twee prachtige dochters, levensgenieter en natuurliefhebber.

Tientallen jaren werkte ik naar alle tevredenheid in loondienst. Daar kwam een einde aan door alle veranderingen en de werkdruk. Het lukte mij niet meer om parttime in dat “systeem” te werken. Ik kwam in de WW terecht en volgde opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit daar volgde ik mijn hart. Ik besloot als zelfstandige te gaan werken zodat ik thuis kon zijn voor mijn kinderen. Dat was fijn maar ik miste de samenwerking met collega’s.

Toen ik eind 2014 voor de derde keer werd benaderd om een kijkje te nemen bij het bedrijf Forever liet het mij niet meer los. Geheel intuïtief kocht ik een dubbel startpakket en ging mee naar alle trainingen. Officieel heet de samenwerking met Forever netwerkmarketing. Maar als ze mij hadden gevraagd of ik iets met netwerkmarketing zou willen doen, dan was mijn antwoord NEE geweest. Kijk mijn video op de volgende pagina en dan zal het je duidelijk worden.

Ik pepte mijn vitaliteit op met de producten en maakte andere mensen ook enthousiast.

De samenwerking met Forever heeft mijn leven verrijkt op vele gebieden. Ik geniet nog altijd van de trainingen, ben superfan van de producten en sta volledig achter het bedrijf dat al 40 jaar het leven van mensen in positieve zin veranderd. Forever is het bedrijf met “The Power of Love”.

Mijn missie is om jou te laten ontdekken dat alles in jezelf zit en dat alles wat je wilt mogelijk is.